ScaleUP your idea!

ScaleUP your idea!

Datum dogodka: 21. 06. 2018 ob 09:00

Imaš zanimivo idejo, ki jo lahko apliciraš v produkt, storitev ali izdelek za industrijo? Si morda za nemogoč problem našel delujočo in kreativno rešitev? Verjameš, da bi lahko svojo poslovno idejo dopolnil in se pripravil za predstavitev pred investitorji?

Tehnološki park Ljubljana d.o.o. prvič v Sloveniji organizira TECHLUNCH Pitching Corner s triurno intenzivno delavnico ScaleUp Pitching School, skozi katero bomo podprli nove in kreativne tehnološke projekte. Gre za trening in delavnico z obilo dobre energije, strasti, novih spoznanj in dela z najboljšimi mentorji na visokih obratih. 

Cilj je jasen - dobiti znanje in izkušnje, kako uspeti v StartUP/ScaleUP svetu, vstopiti na globalne trge in kako se čim bolje predstaviti investitorjem. Vse to želimo prevesti tudi v vrhunski in delujoč poslovni model.

IŠČEMO!

Si inovator/ka, podjetnik/ca? Imaš kreativne ambicije, zanimivo storitev, produkt ali dobro podjetniško idejo? Ponujamo ti izjemno priložnost, da spoznaš, kako poteka razvoj poslovne ideje in njena realizacija v praksi.

Prijavi se v ScaleUp Pitching(training) School, ki bo potekala v Tehnološkem parku Ljubljana in razvijaj veščine, ki so nujno potrebne za tvoj prihodnji podjetniški uspeh!

Z udeležbo boš pridobil/a:

  • Nove poslovne priložnosti
  • Konkretna poslovna in podjetniška znanja
  • Uporabo poslovnih orodij
  • Druženje z uspešnimi ljudmi
  • Možnost realizacije lastne ideje
  • Network lokalnih kreativcev, študentov in podjetnikov
  • Navdušujoč predstavitveni pitch
  • Možnost predstavitve svoje ideje pred investitorji iz vse Evrope

Skreiraj si prihodnost, ki si jo želiš in se prijavi!

Najbolj perspektivne ideje se bodo predstavile na TECH-LUNCH Pitching Cornerju, ki bo potekal 21. julija 2018 v konferenčni dvorani stavbe B Tehnološkega parka Ljubljana, kot del mednarodnega projekta SCALE(up)ALPS.

Je moja ideja zanimiva za ScaleUp Pitching(training) School?

Seveda! ScaleUp Pitching School je zasnovana kot preplet novih načinov kombiniranja ustvarjalnih in tehničnih veščin za ustvarjanje multidisciplinarnih poslovnih idej na zabaven in interaktiven način.

V treh urah bodo udeleženci spoznali kompleten proces priprave in razvoja ideje do točke, kjer se bo ideja lahko predstavila investitorjem in dosegla globalni preboj. Skozi celoten proces bo vse udeležence podpiral profesionalni tim izurjenih trenerjev in mentorjev, ki se odlično spozna na razvoj in plasiranje produktov, finance, marketing in strategijo, različne tehnike prodaje ter realizacijo idej v praksi.

Pogoji za prijavo

Kratek opis kreativne ideje, produkta oz. storitve pričakujemo najkasneje do 19. junija 2018. Prijavnica je na voljo tukaj: Klikni za prenos prijavnice >>

V primeru, da bo interesentov več, kot je razpisnih mest, bomo za vse prijavljene na podlagi poslanih prijav naredili predselekcijski izborni postopek. Na osnovi udeležbe in predstavitve tvoje ideje ob zaključku šolanja bomo izbrali najperspektivnejše ideje za fizično predstavitev /pitch na TECH-LUNCH Pitching Cornerju pred zbrano publiko skupnosti Tehnološkega parka Ljubljana.

Dobra novica je, da je udeležba za vse, ki se prijavite do 19. 6. 2018, brezplačna. Pozor! Število mest je omejeno.

Ne čakaj in se prijavi zdaj! 

Organizator je Tehnološki park Ljubljana d.o.o.

              


Nazaj