Otvoritvena konferenca: Center za kreativnost

Otvoritvena konferenca: Center za kreativnost

Datum dogodka: 16. 11. 2017 ob 08:30 - 18. 11. 2017 ob 15:00

Tehnološki park Ljubljana je partner pri organizaciji mednarodnee konference ob odprtju Centra za kreativnost, ki bo med 16. in 18. novembrom 2017 v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje MAO.

Mednarodna konferenca bo ponudila vpogled v nekatere aktualne projekte s področja KKS, od oblikovanja, arhitekture in kulturnega turizma do popularne glasbe, mode in filma.

Strokovna mnenja in ekspertize domačih in tujih gostov bomo slišali v uvodnih analitičnih predstavitvah področij kulturnega in kreativnega sektorja v Sloveniji in v nizu okroglih miz, ki bodo odpirale diskusije o podpornih okoljih, kreativnih ekosistemih, digitalizaciji in globalizaciji KKS ter o primerljivih centrih kreativnosti v tujini.

Ekipa CzK bo s pomočjo predstavitev, fokusnih pogovorov in priložnostne informacijske pisarne na dogodku predstavila načrte delovanja centra ter ciljna področja in vsebine, s katerimi se bo CzK ukvarjal med letoma 2017 in 2022.

Ob zaključku prvega dne pa pripravljamo tudi večerni poslovno-družabni cocktail party s kratkimi predstavitvami akterjev, ki bodisi ponujajo storitve KKS bodisi po njih povprašujejo; na dogodek se lahko prijavijo vsi, ki si želijo navezovanja ustvarjalnih in poslovnih stikov na bolj sproščen način. Več>>

Preverite urnik konference>>.


Nazaj