Lean Startup Night Slovenia

Lean Startup Night Slovenia

Datum dogodka: 15. 02. 2018 ob 19:00

Lean Startup Night Slovenija kot uvod v Lean Startup Summit Europe 2018

Vabljeni na Lean Startup Night srečanje, ki v okviru Lean Startup Summit-a Europe 2018 trenutno potekajo po celi Evropi. Namen tovrstnih srečanj je predvsem povezovanje in vzpodbuda članov inovativnih ekip iz različnih organizacij k deljenju svojih izkušenj tudi z ostalimi.

Agenda:

- Kratek povzetek in pogovor o The Startup Way knjigi (ki ga bo vodil Matej Golob, CorpoHub)

- Ogled treh najboljših posnetkov Lean Startup Week 2017 konference

- Okrogla miza z gosti o Lean Startup izkušnjah iz 2017 ter prihodnosti pristopa: Tilen Travnik - Co Founder & Partner at D·Labs; Alexis Zrimec - CINO at Abelium, Lean Innovation, Platform Design, Product Creation in Lojze Bertoncelj - Lean/Agile Innovation Consultant, Startup/Growth Mentor, CorpoHub

- Mreženje po dogodku

 Dogodek bo trajal od 19. do 21. ure.

NAGRADNA IGRA: Eden izmed udeležencev bo prejel knjigo Erica Riesa The Startup Way, podarili pa bomo tudi 10 majic z Lean Startup logotipom. 

Z udeležbo na srečanju v Ljubljani vam pripada 10% popust za vstopnico na dogodku Lean Startup Summit Europe 2018, ki se bo odvijal 20. in 21. marca 2018 v Amsterdamu.

»Lean Startup« je koncept Erica Riesa, avtorja knjig Lean Startup in The Startup Way, ki je izšla konec lanskega leta in o kateri bo tudi tekla beseda. Lean Startup pristop omogoča, da s pomočjo sprotnega preverjanja hipotez in učenja ustvarite uspešen poslovni model, ki kljubuje času in negotovemu okolju. Na srečanju boste iz prve roke izvedeli več o uporabi pristopa v praksi ter s kakšnimi izzivi se srečujejo tovrstna podjetja.

Knjigo lahko najdete na Goodreads, priporočamo pa tudi ogled posnetka pogovora z Ericom Riesom.

Lean Startup Night v soorganizaciji s Tehnološkim Parkom Ljubljana organizira Lean Startup Summit Europe ambasador v Sloveniji, podjetje CorpoHub, ki s kombinacijo metodologij Design Thinking, Lean Startup in Agile/Scrum večjim organizacijam pomaga postati hitrejše in bolj učinkovite, predvsem na področju razvoja in inovativnosti.

Za pijačo in prigrizke bo poskrbljeno.

Pohitite s prijavo, število mest je omejeno! Udeležba je brezplačna!

 


Nazaj