Kako pripraviti pitch, ki prepriča?

Kako pripraviti pitch, ki prepriča?

Datum dogodka: 30. 03. 2018 ob 10:00

Kako pripraviti sanjski pitch?

Povratne informacije in usmeritve prejmete od izkušenih mentorjev na dogodku samem.

Zakaj je dober pitch pomemben?

Pripravite se in pitchajte izkušenemu mentorju 

Delavnica je praktično usmerjena kjer delate na lastni prezentaciji. Skušali vas bomo maksimalno pripraviti da boste brez strahu in napak pripravljeni svoj posel predstaviti investitorjem, poslovnim partnerjem, kupcem ali zaposlenim.

Vaja, vaja, vaja.....

Feedback

Na dogodek pridite pripravljeni tako, kot sami ocenjujete, da je dobro. Na podlagi vašega pitcha bodo izkušeni mentorji podali takojšnjo povratno informacijo o vaši predstavitvi. Zagotovo boste prejeli tudi kakšno vprašanje, kjer bo potrebno kaj dodatno pojasniti z namenom, da boste bolje pripravljeni ko bo dejansko treba pitchati.

Feedback bo konstruktiven, z jasnim pozivom kako zadevo dodelati, da bi bil vaš posel, produkt ali poslovni model bolj jasno predstavljen,

Poudarek na dosedanjih napakah

Tehnološki park  Ljubljana že vrsto let aktivno sodeluje s številnimi start upi. Vloga TPLJ je predvsem pri svetovanju in mentoriranju za hitrejši razvoj in rast podjetja. Vrsto let spremljamo tudi start up podjetja, ki so se prijavljala na razpise Slovenskega podjetniškega sklada kot so P2, SK75 in SK200. Ravno tako pomagamo podjetjem, ki pripravljajo svoj pitch za investitorje ali poslovne angele, zato verjamemo, da vam s svojimi izkušnjami lahko pomagamo. 

Program

10:00 - 11:00 Kako pripraviti pitch, ki prepriča (predavanje) Vera Nunič
11:00 - 12:00 Predstavitev pitchev in feedback
12:00 - 14:00 Priprava/ popravek prezentaciji

Kako se prijavim?

  • imate pripravljeno prezentacijo (5 min)
  • želite izboljšati svoj pitch

 

Dogodek je brezplačen, vendar je obvezna PRIJAVA!

 

 


Nazaj