FeedBack & FeedForward

FeedBack & FeedForward

Datum dogodka: 20. 12. 2018 ob 16:00

Pomanjkanje povratne informacije, človeka oropa možnosti za osebno in strokovno rast. Pušča nas nevidene in neslišane. Zato je pomembno da drug drugemu podajamo povratne informacije. Ker pa smo biološko pogojeni z učinkom ‘Napad ali Beg’, je pomembno kako povratno informacijo podajamo. 

Kako zgraditi ekipo, ki brezhibno funkcijo ura, kako sodelavcem, podrejenim in nadrejenim podati povratno informacijo, ki ne bo vplivala na naš poslovni odnos?

Želite izvedeti kako podajati povratno informacijo na način, ki omogoča spremembo pri drugi osebi?

Povratna informacija naj bo darilo, naj bo razlog za izboljšanje odnosov in ne razlog za slabo počutje in zmanjšanje motivacije. 

Pridružite se nam na delavnici, ki vas bo obogatila za dve tehniki s katerimi boste lahko spodbudili spremembo vedenja pri ljudeh s katerimi sodelujete.

Predavatelja

Jana Colnar, direktorica Grow Adriatik Group

15 let dela v korporacijah tako doma kot v tujini, izkušnje v prodaji in izkušnje z vodenjem ljudi so Jano pripeljale točno sem, je večna optimistka in polna energije. Po duši podjetnica, mamica in življenjska sopotnica, ki deluje predvsem na področjih razvoja veščin vodenja, prodaje in komunikacije.

Denis Hilčer, direktor razvoja kadrov, Kadroom d.o.o

Denis izvaja treninge in coachinge na področjih organizacijskega razvoja in osebne rasti. Dela z organizacijami in posamezniki, ki so motivirani za to, da dosežejo rezultat, ki so si ga zastavili kot cilj. Posledica rezultatov so nova, boljša doživljanja sebe, drugih in sveta okrog nas. V organizacijskem okolju je merilo učinkovitost, v delu z individualnimi osebami pa avtonomnost in zdravje. Za seboj ima že več kot 157 organizacijskih treningov, več kot 1000 skupnih ur treningov in več kot 650 coachingov in mentoriranj. 

Datum, ura in lokacija

Datum: 20. 12. 2018
Ura: 16:00 - 20:00
Lokacija: Konferenčna dvorana stavbe B, Tehnološki park Ljubljana

Predavanje je BREZPLAČNO, prijava pa zaradi omejenega števila mest OBVEZNA. Za več informacij se obrnite na vlado.begovic@tp-lj.si.


Nazaj