Ali me moji osebni in profesionalni odnosi izpolnjujejo?

Ali me moji osebni in profesionalni odnosi izpolnjujejo?

Datum dogodka: 06. 02. 2019 ob 09:00

Zakaj sem ustvaril takšne profesionalne in osebne odnose, kakršne živim? Znam biti v stiku s seboj? Kako doživljam sebe in kako drugi doživljajo mene? Kakšna je moja komunikacija? Poznam svoj temperament? Nič ni zgolj poslovno, je predvsem osebno.

Na delavnici boste izvedeli, kako lahko na človekovo storilnostno sposobnost vplivajo značaj, primarno okolje, pridobljeni vzorci in izkušnje. Pogovarjali se bomo o tem, koliko notranje moči nosimo v sebi in ali živimo svoje potenciale. Smo zadovoljni s svojim delom in zakaj ne? Po Gallupovi študiji nam primanjkuje zavzetosti. Smo se vprašali, kje je resnični vzrok? 

Barbara Sarić, Bakalavrea psihoterapevtske znanosti in spec. psihoanalize bo na delavnici spregovorila tudi o nujnosti reorganiziranja kadrovskih služb v podjetjih. En del kadrovske službe bi moral opravljati birokratske - pravne zadeve, drugi, pomembnejši del, pa naj bi bil namenjen človeškemu kapitalu - ljudem znotraj podjetja, ki so bistveni element za pravo uspešnost. "Vsak posameznik v podjetju mora biti cenjen in v podjetju je potrebno vzpostaviti kulturo, ki to podpira. In kje moramo začeti? Pri sebi! Naš osebnostni razvoj kreira našo raven zavesti, tako posameznika, kot podjetja, družbe," je prepričana Sarićeva.

Komu je delavnica namenjena?

Primarno za TOP management, ki ustvarja kulturo v podjetju, ampak ustrezna za VSE.

Datum, ura in lokacija

Datum: 6. 2. 2019
Ura: 09:00 - 12:30
Lokacija: Konferenčna dvorana stavbe B, Tehnološki park Ljubljana

Predavanje je BREZPLAČNO, PRIJAVA pa zaradi omejenega števila mest OBVEZNA. 

 

 


Nazaj