8. mednarodni »IoT – Internet of Things« dogodek

8. mednarodni »IoT – Internet of Things« dogodek

Datum dogodka: 18. 06. 2018 - 19. 06. 2018

Vabimo vas, da se udeležite 8. mednarodnega IoT dogodka na Bledu Living bits and things 2018. Gre za vodilni poslovno-tehnološki dogodek s področja interneta stvari – IoT (Internet of Things) v regiji osrednje in vzhodne Evrope ter Balkanu z najdaljšo tradicijo.

Dogodek poteka dva dneva v juniju in pritegne vrhunske govorce iz vsega sveta, najbolj inovativna slovenska in tuja podjetja s področja tehnologij IoT. Na interaktivnih delavnicah, predstavitvah in okroglih mizah se vsako leto povežejo med seboj srednja in mala podjetja z velikimi podjetji na eni ter zagonskimi podjetji, ustanovami in posamezniki na drugi strani. Zaradi mednarodne udeležbe poteka dogodek tradicionalno že vse od svojih začetkov v angleškem jeziku.

Tehnološki park Ljubljana je tudi letos pomemben partner dogodka, zato ste kot naš član s tem vabilom upravičeni do posebnega 20% promocijskega popusta pri posamični registraciji na dogodek. Za uveljavitev popusta pri prijavi na dogodek navedite promocijsko kodo LBT2018-TPL.

Prijavite se na povezavi REGISTRACIJA.                                

Posebni poudarki so vsako leto namenjeni tudi uporabi tehnologij, dodani vrednosti in praktičnim primerom rešitev. Letos želimo tudi skupaj in ob sodelovanju z vami poiskati odgovore na pomembna vprašanja:

  • Kako »blockchain« in druge tehnologije porazdeljenih evidenc (distributed ledger) koristno in praktično uporabiti pri digitalizaciji?
  • Kako do podatkov z razpršenih senzorjev in IoT povezljivost? Primeri IoT omrežij in dobrih praks povezovanja senzorjev od LoRa, LPWAN do NB-IoT in TTN – The Things Network.
  • S katerimi projekti in kako bomo v EU izkoristili potencial interneta? NGI – Next Generation Internet pobuda, aktivnosti, vključenost Slovenije in deležnikov, področja uporabe, razpisi, …
  • Zakaj in kako so podjetja z uvajanjem IIoT (industrijski internet stvari) uspešnejša pri optimizaciji uporabe virov, zniževanju stroškov, višanju produktivnosti in dodane vrednosti?
  • Kateri so primeri uporabnih rešitev in kako v pametnih mestih in skupnostih hitro in enostavno do storitev, ki pomenijo prijetnejše bivanje, manj onesnaženosti in trajnostni razvoj?
  • Soudeležba in potencial sodelovanja podjetij z IT / IoT Eurasia dogodkom in kolokacija našega dogodka februarja 2019 v Istanbulu, Turčija.

Preberite si VEČ o DOGODKU in podrobneje spoznajte letošnji PROGRAM  in GOVORCE.

Poslovni del bomo v ponedeljek zvečer nadaljevali na večernem družabnem dogodku, kjer bomo v prijetnem okolju z bogato ponudbo lokalne kulinarike in ob sproščujočem pogovoru ter druženju dan zaključili.

Veselimo se srečanja z vami!

mag. Marjana Majerič                                                                                                                     Jožka Hegler

pomočnica v.d. direktorja                                                                                                              v.d. direktorja      

 

 


Nazaj