#1 prodajna spletna stran: 7 enostavnih korakov, kako zasnovati uspešno spletno stran v enem dnevu

#1 prodajna spletna stran: 7 enostavnih korakov, kako zasnovati uspešno spletno stran v enem dnevu

Datum dogodka: 06. 12. 2018 ob 09:00

Želite, da bo vaša spletna stran uspešna in prinašala želene rezultate? Ali imate občutek, da je vse skupaj tehnično zelo kompleksno in sploh ne veste, kje začeti? Izdelava spletne strani je lahko tudi enostavna in zabavna, če jo le pravilno načrtujete. Za načrtovanje pa ni potrebnega nobenega tehničnega znanja, še manj pa veliko denarja, če se vam na enostaven in razumljiv način predstavi, kaj vse je potrebno zajeti in kako.

Na delavnici boste pridobili praktično znanje, kako zasnovati moderno in prodajno uspešno spletno stran za trženje vaših izdelkov ali storitev. Nato pa se boste lažje odločili, ali jo boste raje tehnično izdelali v lastni režiji ali boste najeli zunanjega izvajalca.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena podjetnicam in podjetnikom, ki:
- še nimate spletne strani,
- že imate spletno stran, a vam ne prinaša želenih rezultatov,
- nameravate prenoviti spletno stran,
- se boste lotili izdelave spletne strani sami ali boste izdelavo zaupali zunanjemu izvajalcu.

Z nami bo Marko Petrej, strokovnjak za spletne strani, grafični oblikovalec, predavatelj, podjetnik

S področjem spletnega komuniciranja, grafičnim oblikovanjem in izdelavo spletnih strani se ukvarja že 18 let, zadnjih 11 let v svojem podjetju NAVDIH.NET. Z delom na številnih projektih si je pridobil široko paleto znanja in dragocene izkušnje. Kot strokovnjak na področju spletnega komuniciranja in izdelave spletnih strani je uspešno predaval in svetoval številnim podjetjem iz različnih branž (od industrije, prodaje, storitvene dejavnosti do športa in kulture), med njimi tudi podjetnikom začetnikom in študentom. Izvedel pa je tudi številna predavanja za podjetnike na gospodarskih in obrtnih zbornicah, podjetniških inkubatorjih, za banke…

Datum, ura in lokacija

Datum: 6. 12. 2018
Ura: 09:00 - 15:00
Lokacija: Konferenčna dvorana stavbe B, Tehnološki park Ljubljana

Predavanje je BREZPLAČNO, prijava pa zaradi omejenega števila mest OBVEZNA. Za več informacij se obrnite na vlado.begovic@tp-lj.si.

Delavnico organiziramo skupaj s podjetjem Navdih.net d.o.o..


Nazaj