Nahajate se tukaj

Reference

O kakovosti storitev za start-up podjetja pričajo zadovoljni uporabniki.

Tehnološki park nam daje prostor za delo, druženje in kreiranje idej. Ravno tako nam s super lokacijo prihranja čas in nam povečuje dostopnost. Upam, da bo ekipa TP-ja še naprej uspešno nudila oporo mladim podjetjem in jim pomagala premagovati prve korake.

Dino Zupančič, direktor, Agencija 101

 

Tehnološki park nam pomembno poenostavlja organiziranje in upravljanje z osnovnimi podpornimi aktivnostmi, ki so pomembna za naše viskotehnološko podjetje. Veseli smo tudi, da lahko na enostaven način udeležujemo raznih mednarodnih dogodkov in izobraževanj, ki jih organizira tehnološki park. Strateško smiselno se nam zdi, da obdržimo vodenje in del razvojnih aktivnosti fizično znotraj tehnološkega parka, proizvodnjo pa vzporedno postavljamo v bolj industrijsko usmerjeni coni.«

mag. Gorazd Lampič, direktor, Elaphe d.o.o.

 

Prisotna visoko razvita, vrhunska tehnologija še vedno ne more nadomestiti človeškega faktorja, pristnega odnosa in raven pripravljenosti, ki jo nudi ekipa TPLJ. Sodelovanje na več ravneh tako zlahka generira multiplikativne efekte. Članstvo v TPLJ nam postavlja nove, strateške cilje in vpliva na raven behaviorizma, ki ga moramo dosegati in seveda tudi presegati.

David Mošić, univ. dipl. ekon., vodja projektov, Sinhro d.o.o. 

 

Tehnološki park Ljubljana je odlično okolje za inovativna, start-up in rastoča podjetja. Ne samo zato, ker ponuja storitve, ki olajšujejo poslovanje, temveč tudi zato, ker se v njegovem okolju porajajo neslutene priložnosti za povezovanja in interakcijo med inovativnimi in strokovnimi podjetji, česar je deležno tudi naše podjetje.

mag. Aljoša Huber, direktor, Svetloba d.o.o.

 

Zunanji opazovalci bi rekli, da ima Tehnološki park Ljubljana izredno lokacijo ter sodobne poslovne prostore. Resnično ima izjemno lokacijo, a njegovo bistvo je zunanjim opazovalcem nevidno. Če želite videti pravo vrednost Tehnološkega parka Ljubljana morate gledati tako kot Mali Princ - s srcem, podjetniškim duhom in zanosom. Vsak dan vedno bolj spoznavam, da je prava vrednost Tehnološkega parka Ljubljana v njegovih ljudeh, ki predano in vizionarsko ustvarjajo edinstveno razvojno okolje ter inovativno vez s svetom. Nikjer drugje ni možno dobiti toliko informacij, toliko zanimivih pobud in tako dostopne podporne mreže. Navdušen sem nad tem, da je Tehnološki park Ljubljana vedno boljši. Zgolj najboljše okolje ustvarja najboljša podjetja, tudi zato je Creatoor v Tehnološkem parku Ljubljana.

Tomaž Korelc, direktor, Creatoor d.o.o.

VIDEO PREDSTAVITEV TPLJ

Oglejte si predstavitveni video

Stopite v stik

Kontakt

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

T 01 620 34 00
F 01 620 34 09
E info@tp-lj.si