Nahajate se tukaj

Prijavite se na program Pioneers into practise

Rok za prijave na evropski mobilni program za strokovnjake na področju nizkoogljičnosti Pioneers into practise je nedelja, 30. april 2017

Projekt je oganiziran s strani Climate-KICa, ustanovljenega s strani Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo (EIT) z namenom spodbujanja inovacij na področju podnebnih sprememb, prilagajanja nanje in njihove blažitve. Da bi to dosegli, je potrebno povezati raziskovanje, izobraževanje in gospodarstvo, kar omogoča prav program Pioneers into Practice. 

Program Pioneers into Practice je edini evropski program razvoja znanja, namenjen strokovnjakom s področja nizkoogljičnosti in ostalih področij, povezanih s klimatskimi spremembami. Kot profesionalni mobilni program Climate-KICa združuje strokovnjake iz industrije, malih podjetij, univerz, raziskovalnih ustanov, lokalnih uprav kot tudi neprofitnih in javnih organizacij.

Prijavite se kot pionir in sprejmite izziv, da se premaknete iz svoje cone udobja ter se seznanite z novimi pristopi in priložnostmi. Razvijajte se ob profesionalnih trenerjih in preizkusite svoje nove veščine v praksi preko 4-6 tedenske praktične izkušnje, doma ali v eni od 17ih evropskih držav.

Prijavite se kot gostitelj in obogatite svojo organizacijo s strokovnjaki, ki bodo vanjo prinesli nov pogled in znanje iz drugega sektorja, z vami delali na vaših projektih, reševali težave in naredili vašo dejavnost bolj trajnostno usmerjeno in konkurenčno.

Več informacij: teja.pirnat@conot.si

Kategorija: 

VIDEO PREDSTAVITEV TPLJ

Oglejte si predstavitveni video

Stopite v stik

Kontakt

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

T 01 620 34 00
F 01 620 34 09
E info@tp-lj.si