Nahajate se tukaj

Poslovno mentorstvo

Program Poslovnega mentorstva temelji na dolgoročni in celoviti strokovni podpori družbam članicam, ki izrazijo interes za sodelovanje v programu in so s strani Tehnološkega parka Ljubljana za to izbrane.

Posamezni družbi je dodeljen en poslovni mentor, ki razvoj družbe in njenega poslovanja spremlja in sooblikuje vsaj eno leto. Sodelovanje s poslovnim mentorjem poteka v obliki rednih tedenskih srečanj (delavnic), med osebnimi srečanji pa je mentor družbi na razpolago po elektronski ali telefonski poti. Vsebine strokovne podpore oblikuje družba skupaj z mentrojem ter jih sproti prilagaja svojim potrebam. Mentor ni samo v vlogi svetovalca, temveč tudi aktivno sodeluje pri imlementaciji sprejetih odločitev in dogovorjenih dejavnosti.

Tehnološki park Ljubljana je za potrebe izvajanja programa oblikoval skupino skrbno izbranih poslovnih mentorjev, ki se odlikujejo po tem, da so v dosedanji poslovni poti sami ustanovili ali vodili mlade, tehnološko orientirane družbe in si pri tem nabrali izkušnje, ki jih sedaj lahko podelijo z družbami vključenimi v program Poslovnega mentorstva.

Dodatne informacije dobite na info@tp-lj.si. 

VIDEO PREDSTAVITEV TPLJ

Oglejte si predstavitveni video

Stopite v stik

Kontakt

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

T 01 620 34 00
F 01 620 34 09
E info@tp-lj.si