Nahajate se tukaj

RIKO d.o.o.

RIKO d.o.o.
Področje: 
Storitve
Status: 
Interesni član
Lokacija: 
Brdo C1
Telefonska številka: 
+386 (0)1 58 16 330
Poštni naslov: 
Bizjanova ulica 2, 1000 Ljubljana, poslovni prostori Tehnološki park 18
Direktor: 
Janez Škrabec
E-naslov: 
riko@riko.si
Opis: 

Udejanjanje globalnega projektnega managementa je ključna naloga podjetja Riko d.o.o. Naročnikom dobavlja tehnološko opremo za najrazličnejše vrste industrije in vodi projekte na ključ od zasnove do izvedbe na področju industrijskega inženiringa, gradbeništva, transportnih in skladiščnih sistemov, energetike in ekologije.

S svojo poslovno aktivnostjo je Riko prisoten na tržiščih Ruske federacije, Belorusije, Ukrajine, Makedonije in državah EU. Kljub prisotnosti na raznolikih trgih pa je podjetje Riko usmerjeno v poglobljeno razumevanje in zadovoljevanje lokalnih trgov in specifičnih zahtev svojih poslovnih partnerjev. Organizirana predstavništva v Moskvi, Minsku, Kijevu, Stockholmu in Londonu neposredno nudijo podporo svojim odjemalcem in zaposlujejo tudi strokovnjake iz lokalnega okolja.

Zaradi svojega znanja, izkušenj, kakovosti in pronicljivosti se je podjetju Riko uspelo uvrstiti med iskane ponudnike inženiring storitev v Vzhodni in Jugovzhodni Evropi. Kakovost Rika izpričuje njegova nenehna rast, uspešnost na trgu ter tudi izbrane nagrade in priznanja. Najbolj izstopajo ugledno priznanje »Rating leta 2002« (Bonitetna hiša I Poslovne informacije d.o.o. skupaj z Dun & Bradstreet), bonitetna ocena A1, pridobljeni certifikat certifikat ISO 9001 : 2000, naziv Superbrand 2008.

VIDEO PREDSTAVITEV TPLJ

Oglejte si predstavitveni video

Stopite v stik

Kontakt

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

T 01 620 34 00
F 01 620 34 09
E info@tp-lj.si