Nahajate se tukaj

AXIS d.o.o.

AXIS d.o.o.
Področje: 
Storitve
Status: 
Interesni član
Lokacija: 
Brdo B
Telefonska številka: 
+386 (0)1 620 46 51 
Poštni naslov: 
Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana
Direktor: 
Bojan Strah
E-naslov: 
axis@axis.si
Opis: 

Podjetje AXIS je bilo ustanovljeno leta 2002 kot plod skupne vizije skupine gradbenih in informacijskih strokovnjakov, ki so prihodnost obvladovanja investicijski procesov videli v njihovi informatizaciji.

Ključ uspešnega poslovanja temelji na ponudbi strokovnih rešitev, ki rušijo obstoječe stereotipe, da na področju infrastrukture in investicij ni mogoče uvesti celovite informacijske podpore, ki bi povsem integralno in hkrati dovolj prilagodljivo pokrivala vse faze investicijskega procesa, nudila podporo tehnološkim in poslovnim odločitvam ter hkrati zagotavljala transparentno vodenje tovrstnih projektov.

Dejavnost podjetja je tako prepletena s ponudbo storitev in informacijske podpore na področju gradbeništva, upravljanja investicijskih projektov in gospodarjenja z infrastrukturo. Našim strankam nudimo celovite rešitve in dolgoročno podporo pri njihovem delu na osnovi obstoječega znanja, zmožnosti in dosežkov na področjih gradbeništva, managementa, ekonomije in informatike.

Odličnost podjetja dokazuje detajlno poznavanje zahtev gradbene stroke, dolgoletne in bogate izkušnje na področju upravljanja najrazličnejših infrastrukturnih investicij, zavedanje zmožnosti, ki jih ponujajo napredne informacijsko komunikacijske tehnologije ter seveda visoko usposobljen in motiviran tim sodelavcev.
Posebno priznanje odličnosti predstavlja dosedanje sodelovanje z Ministrstvom za promet, Direkcijo RS za ceste, Fakulteto za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani, Družbo za avtoceste v Republiki Sloveniji ter številnimi domačimi in tujimi gradbenimi podjetji, na področju gospodarjenja z občinsko cestno infrastrukturo pa s preko stotimi slovenskimi občinami.

VIDEO PREDSTAVITEV TPLJ

Oglejte si predstavitveni video

Stopite v stik

Kontakt

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

T 01 620 34 00
F 01 620 34 09
E info@tp-lj.si