Nahajate se tukaj

Konferenca: Living bits and things 2017

19.06.2017 - 09:00

7. mednarodni »IoT – Internet of Things« dogodek 

Na Bledu bo 19. in 20. junija 2017 že sedmo leto zapored potekal Living bits and things, edini poslovno-tehnološki dogodek s področja interneta stvari - IoT v osrednjeevropski regiji. Na konferenci se bodo tudi letos zvrstila vrhunska imena s področja IoT! Tehnološki park Ljubljana bo v sklopu konference organiziral delavnice znotraj evropskih projektov s področja Industrije 4.0. Priča bomo povezovanju startupov, malih, srednjih in velikih podjetij.

Člani skupnosti TPLJ so upravičeni do 20% promocijskega popusta! 

Posebni poudarki so vsako leto namenjeni tudi uporabi tehnologij, dodani vrednosti in praktičnim primerom rešitev. Letos želimo tudi skupaj in ob sodelovanju z vami poiskati odgovore na pomembna vprašanja:

  • Kako IoT spreminja načine uporabniške komunikacije med ljudmi in med stroji ter napravami in kaj to pomeni za zbiranje, združevanje in obdelavo podatkov iz različnih naprav in virov?
  • Kateri so primeri uporabnih rešitev v pametnih mestih in skupnostih tako v razvitem svetu, kot tudi kateri so projekti in priložnosti na tem področju v deželah v razvoju (100 pametnih mest – Indija)?
  • Kako se v pametnih mestih in skupnostih oblikujejo poslovna partnerstva in postavijo rešitev?
  • Kako ravnati s podatki, ko imamo na eni strani tehnologijo »blockchain« in na drugi EU regulativo GDPR, ki jo mora vsaka organizacija vpeljati do maja 2018?
  • Katere tehnologije in rešitve Industrije 4.0 vpeljujejo velika industrijska podjetja?
  • Kaj imajo za vpeljavo Industrije 4.0 na voljo mala in srednja podjetja?

Preberite si VEČ o DOGODKU in podrobneje spoznajte letošnji PROGRAM  in GOVORCE.

Poslovni del bomo vsak večer nadaljevali na dveh večernih družabnih dogodkih, kjer bomo v prijetnem okolju z bogato ponudbo lokalne kulinarike in ob sproščujočem pogovoru ter druženju dan zaključili.

Prijavite se na povezavi REGISTRACIJA

http://www.livingbitsandthings.com/

 

VIDEO PREDSTAVITEV TPLJ

Oglejte si predstavitveni video

Stopite v stik

Kontakt

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

T 01 620 34 00
F 01 620 34 09
E info@tp-lj.si