Nahajate se tukaj

Koliko podjetja zares stane (slabo) zdravje zaposlenih?

EKSKLUZIVA PONUDBA ZA ČLANE TPLJ

Poznate projekt Vitalno podjetje, ki ga vodi podjetje Internacionalni šport? Gre za edini davčno priznan program rekreacije, zdravja in dobrega počutja za slovenska podjetja, s katerim lahko dosežete:

- do 30% večjo storilnost,
- do 15% večje zadovoljstvo zaposlenih,
- do 16% manj delovnih nesreč,
- do 18% manjšo fluktuacijo zaposlenih in
- do 24% manj bolniških odsotnosti!

Za člane skupnosti TPLJ smo skupaj pripravili ekskluzivno ponudbo - 45-minutni posvet, na podlagi katerega bodo vašemu podjetju izdelali osnovno analizo stroškov s poročilom, je BREZPLAČEN (cena paketa je sicer 380+DDV).

Za rezervacijo termina pokličite na številko 051 339 543. Ne pozabite povedati, da ste član skupnosti TPLJ!

Ali ste vedeli?

Evropska agencija za varnost in zdravje pri delu je objavila raziskavo, ki kaže, da letno delodajalec samo za kritje stroškov bolniških odsotnosti enega zaposlenega odšteje kar 1650 EUR, celotni stroški povezani s slabim zdravjem, pa so lahko tudi do 3x višji! Ko gledamo podatke za Slovenijo, vidimo, da smo v lanskem letu plačali skoraj 800.000.000,00 EUR stroškov samo za bolniške odsotnosti.
Za soočanje s to problematiko so napredna podjetja že pred leti začela razvijati lastne programe skrbi in varovanja zdravja, ki dosegajo uspehe, ampak so po najnovejših podatkih sodeč zelo potratni, saj gre letno v nič kar 28-55% vseh sredstev, namenjenih tem programom.

Več informacij: https://www.vitalno-podjetje.si/

Kategorija: 

VIDEO PREDSTAVITEV TPLJ

Oglejte si predstavitveni video

Stopite v stik

Kontakt

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

T 01 620 34 00
F 01 620 34 09
E info@tp-lj.si