Nahajate se tukaj

Vse o financiranju na enem mestu!

16.02.2017 - 14:00

V četrtek, 16. februarja 2017, ob 14. uri bo v Konferenčni dvorani Tehnološkega parka Ljubljana potekala F U N D I N G delavnica. Svoje dragocene izkušnje in načine financiranja nam bodo predstavili Niko Klanšek iz Dela Startup Studia, Marina Markežič iz CONDE in Matej Rauh iz Adrifunda

Delo Startup Studio je prostor, kjer se srečajo tradicija, izkušnje, znanje in nove ideje. Delo Startup Studio nudi finančno podporo, pomoč pri uresničitvi in medijski prepoznavnosti novih idej. Išče nove zanimive projekte, povezane z medijskimi vsebinami in njihovo distribucijo ali nov model uporabe vsebin, ki nastajajo v njihovi medijski hiši. Več informacij o iniciativi najdete tukaj.  

Niko Klanšek je podjetnik, ki je ustanovil podjetja EASY4BUSY, SLO4YOU, FLYKLY in BIZME.

CONDA povezuje podjetja in investitorje ter z njimi gradi okolje za obetavne poslovne načrte. Marina Markežič je v podjetju CONDA odgovorna za iskanje inovacij.

ADRIFUND je prva slovenska spletna platforma za nagradno množično financiranje. Je mesto, kjer se ideje srečujejo z denarjem in veščinami. Matej Rauh je  ustanovitelj in direktor podjetja. 

Pridružite se nam in spoznajte najnovejše trende ter primere dobrih praks na področju fundinga!

Vstop je prost. Število mest je omejeno!

Aktivnost sofinancirajo:

Prijave za ta dogodek so zaprte.

VIDEO PREDSTAVITEV TPLJ

Oglejte si predstavitveni video

Stopite v stik

Kontakt

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

T 01 620 34 00
F 01 620 34 09
E info@tp-lj.si