Nahajate se tukaj

Design thinking: Načrtovanje uporabniške izkušnje

14.06.2017 - 09:00

14. junija 2017 med 9:00 in 14:00 vas vabimo v Konferenčno dvorano stavbe B, tehnološki park 19, na delavnico s področja design thinkinga: Načrtovanje uporabniške izkušnje, ki jo bodo vodila dekleta iz interdisciplinarnega tima Servis 8. V petih urah bomo spoznali trendovske vsebine in vlogo ter dodane vrednosti s področja oblikovalskega mišljenja.

Vsebina delavnice:
• oblikovalsko mišljenje (kratek teoretični uvod, proces, miselnost), 
• uporabniška izkušnja (kaj je, zakaj in kako jo načrtujemo), 
• zemljevid uporabniške poti (teoretični uvod, primer iz prakse, uporaba na svojem primeru, povratna informacija na delo), 
• aktivnosti za razvijanje veščin timskega dela, kreativnega razmišljanja, poslušanja in dobre komunikacije, ki podpirajo program delavnice.

Po delavnici bodo udeleženci razumeli vlogo in dodano vrednost oblikovalskega mišljenja pri načrtovanju storitev (produktov) in uporabniških izkušenj. Imeli bodo prvi osnutek zemljevida uporabniške poti za svoje uporabnike in znanje, kako ga narediti ter spoznali praktične načine za učinkovitejšo komunikacijo in delo v skupini. Vsak udeleženec bo dobil predlogo zemljevida uporabniške poti v digitalni obliki za nadaljnjo uporabo.

Prijavite se, število mest je zaradi dela po skupinah omejeno! Delavnica je brezplačna in je namenjena izključno članom skupnosti TPLJ in članom Iniciative Start:up Slovenija!

Prijave za ta dogodek so zaprte.

VIDEO PREDSTAVITEV TPLJ

Oglejte si predstavitveni video

Stopite v stik

Kontakt

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

T 01 620 34 00
F 01 620 34 09
E info@tp-lj.si