Nahajate se tukaj

Aktualno

Ugodnosti za člane TPLJ na dogodkih ICT Akademije!

ICT Akademija, prvi in najboljši naslov za profesionalna izobraževanja na področju IKT, CISCO omrežnih rešitev, Apple produktov ter razvoja mobilnih aplikacij na platformah Android in iOS, je objavila KOLEDAR AKTUALNIH DOGODKOV vse do konca2017. Obiščite delavnice in usposabljanja na področju Digitalne transformacije, Interneta stvari, Big data, Varnosti, LTE/EPC, programiranja, omrežnih tehnologij. Za člane TPLJ velja posebna ponudba - kar 15% popust!

Prijavite se na program Pioneers into practise

Rok za prijave na evropski mobilni program za strokovnjake na področju nizkoogljičnosti Pioneers into practise je nedelja, 30. april 2017

Promocija zdravja na delovnem mestu

Rekreacija je lahko davčno priznan strošek za podjetje

V Sloveniji zaradi bolniških odsotnosti letno izgubimo blizu 11 milijonov delovnih dni. Po raziskavah, več kot 52% zaposlenih v Sloveniji, doživlja simptome zgodnje faze izgorelosti in stresa. Stroški absentizma, delodajalca v povprečju letno stanejo 1650€ na zaposlenega.

Delegacija iz Črne gore na obisku v Tehnološkem parku Ljubljana

Danes je Tehnološki park Ljubljana obiskala delegacija iz Črne gore s sekretarko Ministrstva za znanost, ga. Smiljano Prelević, prvo svetovalko Veleposlaništva Črne gore, ga. Stanico popović in direktorjem podjetniško-inovacijskega centra iz Nikšića, g. Ratkom Batakovićem. 

Sprejeli so jih mag. iztok Lesjak, direktor Tehnološkega parka Ljubljana d.o.o., mag. Marjana Majerič, namestnica direktorja ter Domen Bole, podjetniški svetovalec. Delegaciji so predstavili delovanje in razvojno vizijo Tehnološkega parka Ljubljana.

 

 

Tehnološki park Ljubljana je partner evropskega projekta SMART-SPACE

Pametna proizvodnja v alpskem prostoru

Tehnološki park Ljubljana je partner evropskega projekta SMART-SPACE, ki je del programa Interreg Alpine Space.

Volkswagen vabi startupe k sodelovanju

Skupina Volkswagen Budimpešta (Regional Office Eastern Europe (Volkswagen Group in Budapest) k sodelovanju vabi inovativna start up podjetja s področij:

ClimateLaunchpad - natečaj poslovnih idej na področju čistih tehnologij

Odprt je največji natečaj poslovnih idej na področju boja proti podnebnim spremembamClimateLaunchpad. Njegovo poslanstvo je odkriti in podpreti najboljše inovacije na področju čistih tehnologij in jih spremeniti v uspešen posel.

Zelena in čista prihodnost potrebuje 1.000 novih idej. Prijavite svojo zeleno idejo in si povečajte možnosti za uresničitev vaših poslovnih ambicij.

Spletni vprašalnik za Evropske smernice - Factory of the future

Podjetja, pozor!  

Prosimo vas za pomoč in sodelovanje pri nastajanju evropskih smernic za »Factory of the future (FOF)«, saj bo razvoj tega področja vplival tudi na vaše podjetje! Pripravili smo vprašalnik, s katerim pregledujemo obstoječe stanje v podjetjih, v naslednjih fazah pa bomo izsledke uporabili tudi za predlog izvedbenih ukrepov Strategije pametne specializacije Slovenije (S4).

Konferenca MIT Evropa 2017

Na sedežu Avstrijske gospodarske zbornice na Dunaju se bodo 29. in 30. marca 2017 zbrali mednarodni strokovnjaki s področja raziskav in tehnologije ter podjetniki in v okviru tokratne konference MIT obravnavali temo „Mind the Gap – Technological Leaps vs. Strategic Steps“. Organizatorji ponovno pričakujejo več kot 500 udeležencev.

Slovenija, 26 let priložnostiI - zgodbe o uspehu

V ponedeljek, 20. marca ob 17.30 uri bo v Best Western Premier Hotelu Slon, Slovenska cesta 34, Ljubljana naša sodelavka Marjana Majerič gostja eminentnega dogodka SLOVENIJA, 26 LET PRILOŽNOSTI - ZGODBE O USPEHU, ki ga organizira podjetje Pwc (Pricewaterhousecoopers podjetje za revizijo in druge finančno računovodske storitve, d.o.o.). 

Strani

VIDEO PREDSTAVITEV TPLJ

Oglejte si predstavitveni video

Stopite v stik

Kontakt

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

T 01 620 34 00
F 01 620 34 09
E info@tp-lj.si