Nahajate se tukaj

Aktualno

ClimateLaunchpad - natečaj poslovnih idej na področju čistih tehnologij

Odprt je največji natečaj poslovnih idej na področju boja proti podnebnim spremembamClimateLaunchpad. Njegovo poslanstvo je odkriti in podpreti najboljše inovacije na področju čistih tehnologij in jih spremeniti v uspešen posel.

Zelena in čista prihodnost potrebuje 1.000 novih idej. Prijavite svojo zeleno idejo in si povečajte možnosti za uresničitev vaših poslovnih ambicij.

Spletni vprašalnik za Evropske smernice - Factory of the future

Podjetja, pozor!  

Prosimo vas za pomoč in sodelovanje pri nastajanju evropskih smernic za »Factory of the future (FOF)«, saj bo razvoj tega področja vplival tudi na vaše podjetje! Pripravili smo vprašalnik, s katerim pregledujemo obstoječe stanje v podjetjih, v naslednjih fazah pa bomo izsledke uporabili tudi za predlog izvedbenih ukrepov Strategije pametne specializacije Slovenije (S4).

Konferenca MIT Evropa 2017

Na sedežu Avstrijske gospodarske zbornice na Dunaju se bodo 29. in 30. marca 2017 zbrali mednarodni strokovnjaki s področja raziskav in tehnologije ter podjetniki in v okviru tokratne konference MIT obravnavali temo „Mind the Gap – Technological Leaps vs. Strategic Steps“. Organizatorji ponovno pričakujejo več kot 500 udeležencev.

Slovenija, 26 let priložnostiI - zgodbe o uspehu

V ponedeljek, 20. marca ob 17.30 uri bo v Best Western Premier Hotelu Slon, Slovenska cesta 34, Ljubljana naša sodelavka Marjana Majerič gostja eminentnega dogodka SLOVENIJA, 26 LET PRILOŽNOSTI - ZGODBE O USPEHU, ki ga organizira podjetje Pwc (Pricewaterhousecoopers podjetje za revizijo in druge finančno računovodske storitve, d.o.o.). 

Tehnološki park Ljubljana d.o.o. partner evropskega projekta BIFOCAlps

Tehnološki park Ljubljana je partner evropskega projekta BIFOCAlps, ki je del programa Interreg Alpine Space. Podjetja iz proizvodnega sektorja na območju alpskega sveta niso konkurenčna ostalim podjetjem na globalnem trgu in posledice so visoka stopnja brezposelnosti ter propadanje velikega števila tovarn. Prav zato je področje strateško zelo pomembno za digitalno transformacijo industrije. 

Cilji projekta so:

3Dcentral – Catalysing Smart Engineering and Rapid Prototyping

Tehnološki park Ljubljana d.o.o. je del strateškega Evropskega projekta 3DCentral, ki ga sofinancira program Central Europe.

Prijave za Midlands Engine Trade Summit do 24. januarja

V Birminghamu bo med 7. in 10. marcem 2017 potekala konferenca Midlands Engine Trade Summit. Če delujete na področjih Air & Space, je to odlična priložnost za srečanje s potencialnimi investitorji, dobavitelji, partnerji, finančni in biznis strokovnjaki ... Na konferenci bodo predavali mednarodno priznani finančni in biznis strokovnjaki ter predstavniki vlade. V interaktivnem delu srečanja bodo strokovnjaki odgovarjali na vaša vprašanja, organizirana pa bo tudi delavnica z nosilnimi temami: Midland Engine, the World of Finance in Exporting is great.

Vabljeni na Dan slovenskih dobaviteljev na Češko (Slovene Supplier Day)

SPIRIT Slovenija, javna agencija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo skupaj z Veleposlaništvom RS v Pragi in ostalimi partnerji 22. marca 2017 organizirajo »Dan slovenskih dobaviteljev (Slovene Supplier Day)«  na sedežu podjetja Tatra Trucks, a.s., v Kopřivnici na Češkem.  

Rok za prijavo na DIGITAL HEALTH & WELLNESS SUMMIT 2017 do 15. januarja!

Če so za vaše podjetje aktualna področja: Diabetes and Chronic Diseases Management, Virtual Reality& Games, The digital insurer, in Corporate wellness, se prijavite na DIGITAL HEALTH & WELLNESS SUMMIT 2017kjer se bodo izbirale najboljše ideje, projekti in iniciative.

Rok za prijavo je 15. januar 2017

Strani

VIDEO PREDSTAVITEV TPLJ

Oglejte si predstavitveni video

Stopite v stik

Kontakt

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

T 01 620 34 00
F 01 620 34 09
E info@tp-lj.si