Nahajate se tukaj

Aktualno

Erasmus za mlade podjetnike

Tehnološki park Ljubljana že od leta 2009 sodeluje v programu Erasmus za mlade podjetnike, ki bodočim in mladim podjetnikom pomaga pridobiti kompetence in znanja za ustanovitev in/ali uspešno vodenje malega podjetja. Podjetniki gredo na izmenjavo v uveljavljeno podjete v Evropski uniji za 1 do 6 mesecev in med bivanjem pridobijo neprecenljive izkušnje, si izmenjujejo znanje in ideje. Podjentiki z več kot 3-letnimi izkušnjami, ki jih izmenjava v tujini ne zanima, lahko postanejo gostitelji.

Koliko podjetja zares stane (slabo) zdravje zaposlenih?

EKSKLUZIVA PONUDBA ZA ČLANE TPLJ

Poznate projekt Vitalno podjetje, ki ga vodi podjetje Internacionalni šport? Gre za edini davčno priznan program rekreacije, zdravja in dobrega počutja za slovenska podjetja, s katerim lahko dosežete:

- do 30% večjo storilnost,
- do 15% večje zadovoljstvo zaposlenih,
- do 16% manj delovnih nesreč,
- do 18% manjšo fluktuacijo zaposlenih in
- do 24% manj bolniških odsotnosti!

Ugodnosti za člane TPLJ na dogodkih ICT Akademije!

ICT Akademija, prvi in najboljši naslov za profesionalna izobraževanja na področju IKT, CISCO omrežnih rešitev, Apple produktov ter razvoja mobilnih aplikacij na platformah Android in iOS, je objavila KOLEDAR AKTUALNIH DOGODKOV vse do konca leta 2017. Obiščite delavnice in usposabljanja na področju Digitalne transformacije, Interneta stvari, Big data, Varnosti, LTE/EPC, programiranja, omrežnih tehnologij. Za člane skupnosti TPLJ velja posebna ponudba - kar 15% popust!

Prijavite se na program Pioneers into practise

Rok za prijave na evropski mobilni program za strokovnjake na področju nizkoogljičnosti Pioneers into practise je nedelja, 30. april 2017

Promocija zdravja na delovnem mestu

Rekreacija je lahko davčno priznan strošek za podjetje

V Sloveniji zaradi bolniških odsotnosti letno izgubimo blizu 11 milijonov delovnih dni. Po raziskavah, več kot 52% zaposlenih v Sloveniji, doživlja simptome zgodnje faze izgorelosti in stresa. Stroški absentizma, delodajalca v povprečju letno stanejo 1650€ na zaposlenega.

Delegacija iz Črne gore na obisku v Tehnološkem parku Ljubljana

10. aprila 2017 je Tehnološki park Ljubljana obiskala delegacija iz Črne gore s sekretarko Ministrstva za znanost, ga. Smiljano Prelević, prvo svetovalko Veleposlaništva Črne gore, ga. Stanico popović in direktorjem podjetniško-inovacijskega centra iz Nikšića, g. Ratkom Batakovićem. 

Sprejeli so jih mag. iztok Lesjak, direktor Tehnološkega parka Ljubljana d.o.o., mag. Marjana Majerič, namestnica direktorja ter Domen Bole, podjetniški svetovalec. Delegaciji so predstavili delovanje in razvojno vizijo Tehnološkega parka Ljubljana.

 

 

Tehnološki park Ljubljana je partner evropskega projekta SMART-SPACE

Pametna proizvodnja v alpskem prostoru

Tehnološki park Ljubljana je partner evropskega projekta SMART-SPACE, ki je del programa Interreg Alpine Space.

Volkswagen vabi startupe k sodelovanju

Skupina Volkswagen Budimpešta (Regional Office Eastern Europe (Volkswagen Group in Budapest) k sodelovanju vabi inovativna start up podjetja s področij:

ClimateLaunchpad - natečaj poslovnih idej na področju čistih tehnologij

Odprt je največji natečaj poslovnih idej na področju boja proti podnebnim spremembamClimateLaunchpad. Njegovo poslanstvo je odkriti in podpreti najboljše inovacije na področju čistih tehnologij in jih spremeniti v uspešen posel.

Zelena in čista prihodnost potrebuje 1.000 novih idej. Prijavite svojo zeleno idejo in si povečajte možnosti za uresničitev vaših poslovnih ambicij.

Spletni vprašalnik za Evropske smernice - Factory of the future

Podjetja, pozor!  

Prosimo vas za pomoč in sodelovanje pri nastajanju evropskih smernic za »Factory of the future (FOF)«, saj bo razvoj tega področja vplival tudi na vaše podjetje! Pripravili smo vprašalnik, s katerim pregledujemo obstoječe stanje v podjetjih, v naslednjih fazah pa bomo izsledke uporabili tudi za predlog izvedbenih ukrepov Strategije pametne specializacije Slovenije (S4).

Strani

VIDEO PREDSTAVITEV TPLJ

Oglejte si predstavitveni video

Stopite v stik

Kontakt

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

T 01 620 34 00
F 01 620 34 09
E info@tp-lj.si