Nahajate se tukaj

Aktualno

3Dcentral – Catalysing Smart Engineering and Rapid Prototyping

Tehnološki park Ljubljana skupaj s še 10 projektnimi partnerji sodeluje pri izvajanju evropskega projekta 3DCentral, ki ga sofinancira program Central Europe.

Prijave za Midlands Engine Trade Summit do 24. januarja

V Birminghamu bo med 7. in 10. marcem 2017 potekala konferenca Midlands Engine Trade Summit. Če delujete na področjih Air & Space, je to odlična priložnost za srečanje s potencialnimi investitorji, dobavitelji, partnerji, finančni in biznis strokovnjaki ... Na konferenci bodo predavali mednarodno priznani finančni in biznis strokovnjaki ter predstavniki vlade. V interaktivnem delu srečanja bodo strokovnjaki odgovarjali na vaša vprašanja, organizirana pa bo tudi delavnica z nosilnimi temami: Midland Engine, the World of Finance in Exporting is great.

Vabljeni na Dan slovenskih dobaviteljev na Češko (Slovene Supplier Day)

SPIRIT Slovenija, javna agencija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo skupaj z Veleposlaništvom RS v Pragi in ostalimi partnerji 22. marca 2017 organizirajo »Dan slovenskih dobaviteljev (Slovene Supplier Day)«  na sedežu podjetja Tatra Trucks, a.s., v Kopřivnici na Češkem.  

Rok za prijavo na DIGITAL HEALTH & WELLNESS SUMMIT 2017 do 15. januarja!

Če so za vaše podjetje aktualna področja: Diabetes and Chronic Diseases Management, Virtual Reality& Games, The digital insurer, in Corporate wellness, se prijavite na DIGITAL HEALTH & WELLNESS SUMMIT 2017kjer se bodo izbirale najboljše ideje, projekti in iniciative.

Rok za prijavo je 15. januar 2017

Tehnološki park Ljubljana širi svoj podjetniški duh v kreativni in kulturni sektor

Kot edini slovenski partner mednarodnega projekta ChIMERA, financiranega iz programa Interreg Mediterranean, bomo vzpostavili grozd kreativnega in kulturnega sektorja. Za večjo sinergijo bomo ChIMERO povezali z nastajajočim Centrom za kreativnost, katerega nosilec je  Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO).

Inovativnost med mladimi podjetniki

V okviru evropskega projekta H2020 Innosup »Young & Innovative« je Tehnološki park Ljubljana skupaj partnerji (Torun Regional Development Agency Poljska, Bydgoszcz Regional Development Agency Poljska, KDRIU Madžarska) pripravil priporočila za izboljšanje programov podpore za večjo inovativnost mladih podjetnikov.

Uspešno smo zaključili 9. Dneve podjetništva

V torek in sredo, 8. in 9. novembra 2016, so v Tehnološkem parku Ljubljana potekali že 9. Dnevi podjetništva, dogodek, ki ga soorganizirata podjetji Data, poslovne storitve, d. o. o., in Tehnološki park Ljubljana, d. o. o.

Prijavite se na globalni natečaj Sandoz HACk in pomagajte rešiti izzive pri dostopnosti zdravstvene oskrbe

Sandoz, Novartisova divizija generičnih in podobnih bioloških zdravil, je objavil začetek globalnega natečaja HACk – Healthcare Access Challenge, katerega cilj je spodbujati inovativne ideje in rešitve za odpravljanje nekaterih največjih globalnih težav pri dostopnosti zdravstvene oskrbe. Na natečaj se je mogoče prijaviti do 30. novembra 2016. 

Najavljamo Healthday konferenco v oktobru

Najavljamo Healthday.si konferenco, ki se bo zgodila v petek, 14.10.2016 v Ljubljani. Vodilna tema konference bo pregled stanja slovenskega e-Health sistema ter primerjava z drugimi državami in vključevanje pacientov.

Zemanta prodala svoj prvi produkt ameriškemu podjetju Sovrn

Zemanta je pred devetimi leti začela svojo pot s pametnim pomočnikom za blogerje kot inkubirano podjetje Tehnološkega parka Ljubljana. Leta 2014 so se preusmerili v nov produkt - Zemanta One, ki je specializiran za oglaševalce.

Strani

VIDEO PREDSTAVITEV TPLJ

Oglejte si predstavitveni video

Stopite v stik

Kontakt

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana

T 01 620 34 00
F 01 620 34 09
E info@tp-lj.si